Animirani film na temu nenasilne komunikacije djece.

Krugovi, Centar za edukaciju savjetovanje i humanitarno djelovanje već se niz godina bavi pomaganjem maligno oboljeloj djeci, starijim i nemoćnima i ostalim socijalno ugroženim skupinama.

Trenutno provode "Kišobran", program prevencija nasilja među djecom. Projekt se provodi u suradnji sa Centrom za socijalnu skrb, osnovnim školama Grada Zagreb, te osnovnim školama u Cetingradu, Rovišću i Čazmi uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih. Projekt "Kišobran" namijenjen je edukaciji i savjetovanju djece 2. i 3. razreda osnovne škole, učitelja i njihovih roditelja s ciljem prevencije nasilja među djecom.

Tijekom projekta  izrađen je animirani film s tematikom kako se zaštititi kada netko čini nešto što nas smeta, u suradnji Krugova i Noemi Ribič, Lucije Oroz i Mateje Štefinćak, studentica Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu. Animirani film namijenjen je osvješćivanju djece koliko je važno zauzimati se za sebe, kao i rješavati problem otvorenom komunikacijom te u suradnji s odraslom osobom.