Otvoren novi termin za Velebitsku pustolovinu!.

Želiš provesti ljetne praznike na potpuno drugačiji način? Odvaži se na Outward Bound program i iskušaj granice svojih mogućnosti u potpuno novom okruženju naše najljepše planine Velebita.


Kroz ekspediciju, cjelodnevno kretanje u prirodi, orijentiranje i planinarenje, osvoji vrhove Velebita, isprobaj penjanje na stijenu, abseil i zip-line. Od 07. - 12.08.2016. upoznaj se s prirodnim ljepotama Velebita i osvijesti važnost zaštite prirode i okoliša. Spoznaj vlastite sposobnosti i poboljšaj svoje vještine koje ćeš primjeniti kasnije u životu – kako efikasno komunicirati i surađivati u timu, kako voditi tim i uspješno se nositi s izazovima. Program će te potaknuti da preuzmeš inicijativu i odgovornost za sebe i svoju okolinu. Prijavi se na Velebitsku pustolovinu, stekni korisna znanja i vještine, upoznaj nove prijatelje iz cijele Hrvatske i odlično se zabavi!

Tijekom programa svi distraktori (mobiteli, tableti, knjige, itd.) ostavljaju se na sigurnom kod logističara kako bi se minimalizirao utjecaj vanjskih čimbenika na procese u grupi te boravak grupe u prirodi učinio pravim iskustvom. Cigarete, alkohol i ostala sredstva ovisnosti su zabranjena u vrijeme održavanja programa, a sudionici su osigurani od potencijalne nezgode. S grupom su svo vrijeme prisutna dva licencirana Outward Bound instruktora, volonter i logističar.

Participacija za program iznosi 1350,00 HRK, a u program su uključeni: hrana i smještaj, sva oprema – grupna i tehnička, izvedba programa, 2 instruktora i logističar, osiguranje od nezgode u vrijeme programa, a nije uključen prijevoz, odnosno dolazak do lokacije i odlazak s programa.

Za prijaviti se na program ispuni i potpiši prijavnicu i skeniranu ju pošalji na mail office@outwardbound.hr

Infoletter sa cijelim programima, opremom potrebnom za sudjelovanje i ostalim detaljima nađi ovdje.

Za sva dodatna pitanja obrati se putem maila na office@outwardbound.hr ili preko telefona na 091 42 222 74.