College2Business konferencija.

Kao svjedoci najvećeg problema naše države, grupa studenata iz Rijeke odlučila je odgovoriti na ove izazove i učiniti sve kako bi Hrvatska još jednom postala zemljom ambicije i perspektive. 

College2Business konferencija je inovativni koncept inspirativnih govora, radionica i predavanja koji naglasak stavlja na suočavanje mladih ljudi sa poslovnom stvarnošću, unaprjeđenje poslovnih vještina, osobni razvoj pojedinca te iskustva poduzetnika koji su uspjeli u Hrvatskoj, a sve u organizaciji Studentske udruge Somnium, Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci, Ekonomskog fakulteta i studenata Sveučilišta u Rijeci.
7.4.2017. Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci od 10h

PRIJAVE

Mladi u Hrvatskoj, iako nikad obrazovaniji i sposobniji ubrzano napuštaju svoju domovinu i traže svoju šansu izvan granica Republike Hrvatske.

Kao svjedoci najvećeg problema naše države, grupa studenata iz Rijeke odlučila je odgovoriti na ove izazove i učiniti sve kako bi Hrvatska još jednom postala zemljom ambicije i perspektive. Osnutkom udruge Somnium (lat. san) pokrećemo konferenciju College2Business u 7 gradova Hrvatske s jednim ciljem, dati odgovor na pitanje zašto i kako uspjeti u Hrvatskoj.

  • Izvor/foto/događaj: link

Objavila: N.S