Još jedan tečaj osnova varenja piva u Rijeci.

Svi koji su propustili tečaj prošli put, sada imaju treću priliku naučiti nešto novo, odnosno savladati postupak kroz stvarni prikaz varenja piva, pomoću cjelovitog ekstrakta, i upoznat se s brojnim trikovima, savjetima i praktičnim uputama koji će dobro doći kada će se sami okušati u varenjem piva.


U srijedu, 14.06.2017, u 19:30 u prostorima coworking kluba Silos, na adresi Kružna 8, Rijeka održat će se još jedan Tečaj osnova varenja piva. Tečaj će voditi Goran Kramarić jedan od ponajboljih hrvatskih pivara, vođe ekipe Pivopis.si, i iskusni kućni pivari - Davor Mišmaš i Andrej Colarič.

Na tečaju će se predstaviti osnove i kratak pregled povijesti pivarstva. Govorit će se o komponentama koje sačinjavaju pivo i o opremi koja je potrebna za proizvodnju pive. Polaznici će postupak savladati kroz stvarni prikaz varenja piva pomoću cjelovitog ekstrakta i, što je najvažnije, bit će upoznati s brojnim trikovima, savjetima i praktičnim uputama koji će dobro doći kada će se sami okušati u varenjem piva.

Svaki polaznik ovog tečaja također dobiva:
  • Welcome beer
  • Knjižicu s opisom postupka varenja piva s cjelovitim ekstraktom
  • Majica "I understand beer"
  • Degustacija piva koje je vareno iz cjelovitog ekstrakta
  • Popust pri kupovini opreme za kućno pivarstvo
  • Popust na internet trgovini pivovarium

Cijena tečaja je 199,00 kn, a tečaj traje približno 2,5 sata.

Za sve dodatne informacije obratite se na goran@understand.beer

Objavila: T.T.