Konferencija o radu s mladima u Zagrebu.

Na konferenciji će se moći čuti što se trenutno događa u području rada s mladima na nacionalnoj i europskoj razini, stajališta praktičara, donositelja odluka i akademske zajednice te se upoznati s projektima koji se trenutno provode i koji doprinose unaprijeđivanju institucionalnog okvira za rad s mladima u Hrvatskoj. 


Rad s mladima, youth work, omladinski rad... kako god se to područje u Hrvatskoj zvalo, Mreža Mladih Hrvatske u ponedjeljak, 16.10.2017. u Kući Europe (Augusta Cesarca 4) u Zagrebu, s početkom u 10 sati priča upravo o tome zahvaljujući svojoj dugoj tradiciji rada s mladima i potrebi za podrškom u formalizaciji istog.
 
Konferencija ''Izazovi i mogućnosti rada s mladima u Hrvatskoj'' okupit će ključne dionike u području rada s mladima kako bi zajedno raspravljali o sadašnjosti i budućnosti rada s mladima u Hrvatskoj. Na konferenciji će se moći čuti što se trenutno događa u području rada s mladima na nacionalnoj i europskoj razini, stajališta praktičara, donositelja odluka i akademske zajednice te se upoznati s projektima koji se trenutno provode i koji doprinose unaprijeđivanju institucionalnog okvira za rad s mladima u Hrvatskoj.
 
Što se nudi? Zanimljiva izlaganja, panel rasprava, uvid u nacionalne i europske trendove u radu s mladima, prostor za diskusiju kao i informacije o praktičnim materijalima i programima za osobe koje rade s mladima.

Domaćini konferencije su Mreža mladih Hrvatske, Agencija za mobilnost i programe Europske Unije i Institut za društvena istraživanja u Zagrebu.
 
Svoj dolazak na konferenciju potvrdite na ovom linku: http://bit.ly/2hQ8LiO do 12.10.2017., a program konferencije možete pronaći ovdje: http://bit.ly/2knr2EW
 
Organizatori pokrivaju troškove ručka i puta za sve sudionike. U slučaju da je sudionicima potreban smještaj u Zagrebu, svakako to naznačite u prijavnici.
 
Za sva dodatna pitanja i pojašnjenja, kontaktirajte Antoniju Bračulj na email: antonija@mmh.hr ili Dorinu Sraku na email: dorina@idi.hr.

Objavila: T.T.