STUDENTSKO NATJECANJE - SOCIAL IMPACT AWARD HRVATSKA.

Najveći europski edukacijski program za studente u području društvenog poduzetništva ponovo stiže u Hrvatsku!


Studentsko natjecanje pod nazivom Social Impact Award promiče društveno poduzetništvo i kreiranje društvenih inovacija među studentskom populacijom. Natjecanje u Hrvatsku dovodi Impact Hub Zagreb i njegov partner Erste banka.

Natjecanje se fokusira na poslovne ideje koje su u začecima, a rok za prijavu ideje je 10.06.2017. Pobjednički projekt nagrađuje se novčanom nagradom i profesionalnom mentorskom podrškom Impact Huba Zagreb kroz neograničeno članstvo tijekom tri mjeseca, kojim će imati podršku postojećih članova, poduzetnika i društvenih inovatora, kao i stručnog Impact Hub tima. Pobjednički tim će sudjelovati na Festivalu društvenog poduzetništva u rujnu te globalnom summitu svih sudionka Social Impact Awarda u Beogradu krajem godine.

Social Impact Award je puno više od natjecanja jer nudi kontinuiranu podršku projektima, omogućuje prepoznatljivost u zajednici te potiče na stvaranje poslovnih veza sa stručnjacima iz područja društvenog poduzetništva. Nemoj samo promatrati probleme koji te frustriraju u tvojoj okolini, odluči ih ukloniti: osmisli njihovo rješenje i sudjeluj na prvom Social Impact Award natjecanju u Hrvatskoj.

Više o natjecanju možete saznati na:
Službena Internet stranica: http://socialimpactaward.net/
Službeni Facebook profil: https://www.facebook.com/Social-Impact-Award-1119460141434606/    
Prijava: http://socialimpactaward.hr/prijava-ideje/

N.S.