Pretvori ideje u originalne poduzetničke projekte na Poduzetničkom kampu u Rijeci.

Krovna tema ovogodišnjeg PAR poduzetničkog kampa je Design Thinking, multidisciplinarna metoda pronalaženja inovativnih rješenja, s ciljem razvijanja postojeće ideje, razvijanja novih proizvoda i usluga, kreiranja novih poslovnih modela, mijenjanja dosadašnje strukture poslovanja ili pak poboljšanja inovacijske kulture. 


Visoka poslovna škola PAR u suradnji sa Gradom Rijekom i Silos Groupom organizira PAR poduzetnički kamp od 28. do 31. kolovoza 2017., uz potporu renomiranih tvrtki i institucija. Program će se održavati na Visokoj poslovnoj školi PAR, u centru Rijeke, sa završnom manifestacijom na Trsatskoj gradini 31.kolovoza 2017. godine. 

Krovna tema ovogodišnjeg PAR poduzetničkog kampa je Design Thinking, multidisciplinarna metoda pronalaženja inovativnih rješenja, s ciljem razvijanja postojeće ideje, razvijanja novih proizvoda i usluga, kreiranja novih poslovnih modela, mijenjanja dosadašnje strukture poslovanja ili pak poboljšanja inovacijske kulture. Design thinking obuhvaća definiranje problema, pronalazak potrebe na tržištu, razvoj ideje, izgradnju prototipa i testiranje na korisnicima.

Cilj PAR poduzetničkog kampa je omogućiti polaznicima da postojeće ideje pretvore u konkretne i originalne poduzetničke projekte. Svi timovi imaju priliku za rad s vrhunskim stručnjacima, pohađanje praktičnih radionica te konzultacije s mentorima. 

Sudionici (timovi) će naučiti kako: oblikovati ideje te proizvesti prototipe dovoljne da se iskusi doživljaj korištenja idejnog rješenja. Sam program je usmjeren ka rješavanju potrebe tvrtki u sklopu programa odnosno partnera u programu. Biti će predstavljene 4 teme/ideje prema kojima će se sudionici raspodijeliti u timove, te zajedničkim snagama oblikovati idejna rješenja koja zadovoljavaju potrebe partnera. Usmjerenost programa je prema jačanju kapaciteta mladih kroz edukacije o prodaji, poslovnim modelima, marketingu ali i promjeni samog načina razmišljanja kroz design thinking metodologiju.

Timovi oblikuju svoje ideje u projekte, a u završnici prezentiraju pred stručnim žirijem te se bore za laskavu titulu najboljeg rješenja.

PROGRAM
PAR poduzetnički kamp podijeljen je u 2 dijela:
  1. Predavanja, radionice i konzultacije sa mentorima // Visoka poslovna škola PAR, Trg Riječke rezolucije 4, Rijeka
  2. Natjecanje timova te besplatna javna predavanja za sve posjetitelje // Trsatska gradina, Trsat, Rijeka
PAR raspored

Prijava na: kamp.par.hr

Objavila: T.T.