Srednja.hr zapošljava puno novinara/ki, a prijave traju do 17. rujna.

Rok prijave na natječaj je 17. rujna, razgovori s najboljim kandidatima će biti obavljeni tijekom rujna, dok bi se s radnim odnosima krenulo početkom listopada. 


Tvrtka Pametna kuća d.o.o., iza koje stoji portal srednja.hr, zapošljava tri novinara/ki na određeno, troje novinara/ki na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa te tri novinara/ki koji su još studenti/ce. Tvrtka trenutačno broji troje zaposlenih i četvero studenata, a razlog velikog povećanja su bolji poslovni rezultati u 2017. godini kao i otvaranje novog portala u studenom.

Portal srednja.hr redovito se nalazi u top 25 najčitanijih portala u Hrvatskoj po istraživanju Gemius Audience, a kroz šest godina rada pozicionirali su se kao vodeći news portal za studente i srednjoškolce. Poboljšani poslovni rezultati u 2017. godini, kao i otvaranje novog portala koji će biti usmjeren na drugi target, razlog su otvaranja novih pozicija u tvrtki.

Rok prijave na natječaj je 17. rujna, razgovori s najboljim kandidatima će biti obavljeni tijekom rujna, dok bi se s radnim odnosima krenulo početkom listopada. Oglas za posao je dostupan na stranicama Zavoda za zapošljavanje, a na istom linku bit će dostupan i oglas za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa. Sve prijave se šalju na posao@srednja.hr, a uz CV pošaljite nešto što će vas izdvojiti od ostalih kandidata/kinja, poput zanimljivog motivacijskog pisma.

Traže se isto tako i tri studenata/ica koji žele pisati za portal srednja.hr. Potrebno je znanje uređivanja u WordPressu kao i osnove obrade fotografije. Radno vrijeme po dogovoru, a početna cijena sata je 20,00 kuna. Uz prijavu poslati novinarske radove na posao@srednja.hr

Izvor/foto: Srednja.hr
Objavila: T.T.