Socijalna Samoposluga "Kruh sv. Elizabete" Rijeka.


Već treću godinu na „maloj placi“ svakodnevno kucaju ljudi u potrebi za hranom, toplom riječi, osmijehom i ponekom idejom za raskršća života. Nakon blagdanske stanke ekipa samoposluge spremna je za nastavak rada - podjelu hrane za više od tri tisuće najpotrebnijih. Zahvaljuju se svima na donacijama i volontiranju! I tvoje dvije ruke mogu pomoći!

Možda vam posluži jednog dana ako se osjetite pozvani donirati hranu, higijenske potrepštine, odjeću, obuću, bijelu tehniku.. ili pak znate nekog tko bi to vrlo rado učinio za sugrađane u potrebi - dobrodošli ste!


No, ako imate samo dobre volje (vrijeme se uvijek nađe) da nam se ponekad ili u kontinuitetu pdridružite u volontiranju, i to:
- u podjeli gore spomenutih namirnica u našim prostorima na Brajdi 7 i Žabica 4 (dečke/muškarce/gospodine trebamo na čuvanju reda pri ulasku korisnika, slaganju namirnica na police i skladištu... a djevojke(žene/gospođe u primanju korisnika, razgovoru s njima... a može i sve obratno :-)));

- u prikupljanju gore spomenutih namirnica subotom u nekom od trgovačkih centara (dijeljenje letaka na ulazu kupcima, popisivanje darovanih namirnica..);

- administrativnim poslovima;
- ili imate ideju kako i što činiti za bližnje u potrebi;


ITEKAKO STE DOBRODOŠLI! :-)

Javite se na FB stranicu Socijalne samoposluge ili na mobitel za potencijalne volontere: 0976363946