Radionica Uvod u baze podataka u Centru za mlade Grabrik.

Otvorene su prijave za besplatnu radionicu Uvod u baze podataka. Radionica, u organizaciji udruge Carpe Diem, održavat će se u prostoru Centra za mlade Grabrik (Maksimilijana Vrhovca 13).

 

Radionica Uvod u baze podataka počinje u subotu, 29. travnja u 10 sati i održavat će se u malim grupama (do 16 polaznika po grupi) dva puta tjedno. Cilj radionice je naučiti osnovne informacije o bazama podataka, strukturi i modeliranju relacijskih baza podataka te osnovnim upitima za stvaranje i uređivanje tablice te osnovne operacije nad podacima. Tijekom radionice obradit će se teoretske osnove relacijskih baza podataka koje će se demonstrirati na praktičnim primjerima, prilikom čega će se obraditi osnove upitnog jezika SQL.

Polaznici će po završetku radionice moći samostalno izraditi jednostavne modele baza podataka te koristiti upitni jezik SQL za osnovne operacije unosa, dohvata, izmjene i brisanja podataka.

 

Za radionicu se možeš prijaviti OVDJE.

 

Prijave za radionicu otvorene su do 26. travnja 2017.

 

Ova radionica organizira se u sklopu projekta „Klub mladih – Centar za mlade Grabrik“ kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

 

 Izvor:http://portalzamlade.info/vijesti/546-radionica-uvod-u-baze-podataka-u-centru-za-mlade-grabrik.html

Autor: Filip Škot

Foto:http://portalzamlade.info/vijesti/546-radionica-uvod-u-baze-podataka-u-centru-za-mlade-grabrik.html

Objavio/la: N.I.