Otvorenje izložbe Youth paper i prikazivanje kratkih filmova u Centru za mlade.

Jedna od glavnih aktivnosti koje su volonteri provodili tijekom 12 mjeseci bila je izrada kratkih filmova na temu različitosti, interkulturalnosti, tolerancije i ljudskih prava te će neki od tih filmova biti prikazani na događanju.


U ponedjeljak 25.09.2017., s početkom u 19 sati, u Centru za mlade Grabrik održat će se događanje na kojem će biti otvorena izložba Youth Paper i prikazani kratki filmovi koje su tijekom svojeg boravka u Karlovcu snimali strani volonteri udruge Carpe Diem.

Théo i Felix iz Francuske boravili su u Karlovcu i volontirali u udruzi Carpe Diem 12 mjeseci od listopada 2016., a prije povratka u Francusku žele sa zainteresiranom javnosti podijeliti što su radili tijekom prošlih godinu dana.

Youth Paper su novine u slikama koje su potaknuti aktualnim temama izrađivali mladi Karlovčani, a Théo je od nastalih crteža pripremao novine. Za ovo događanje je izdvojio najuspješnije crteže koji će biti izloženi.

Jedna od glavnih aktivnosti koje su volonteri provodili tijekom 12 mjeseci bila je izrada kratkih filmova na temu različitosti, interkulturalnosti, tolerancije i ljudskih prava te će neki od tih filmova biti prikazani na događanju.

Volonteri su u udruzi Carpe Diem volontirali kroz Europsku volontersku službu koja je dio programa Erasmus+, a financira ga Europska komisija.

Izvor/foto: Portal za mlade
Objavila: T.T.