Udar groma 2017.: Izložba i radionica izrade fanzina.

U radionicu izrade fanzina mogu se uključiti svi zainteresirani, a na njoj će se izraditi festivalska tiskovina koja će kasnije biti distribuirana za vrijeme večernjih programa. 


Četvrto izdanje Udara groma održat će se u petak i subotu, 6. i 7.10.2017. na Maloj sceni Hrvatskog doma u Karlovcu.

Osim koncertnih događanja na maloj sceni Hrvatskog doma, u prostoru MUZA-e 4.10. u 17 sati otvorit će se izložba domaćih fanzina koji su obilježili 80-te godine prošlog stoljeća, uz projekciju dokumentarnog filma Italian hardcore punk scene 1980.-89. i radionicu izrade fanzina pod vodstvom Pavla Kocanjera. U radionicu izrade fanzina mogu se uključiti svi zainteresirani, a na njoj će se izraditi festivalska tiskovina koja će kasnije biti distribuirana za vrijeme večernjih programa.

Dokumentarni film Angela Bitonta, Giorgia S. Senesia i Roberta Sivilia Italian hardcore punk 1980.- 1989. govori o talijanskoj nezavisnoj kulturnoj i aktivističkoj sceni. U filmu je obrađen uspon talijanske scene u 80-ima koji uključuje klubove, sastave, izdavaštvo, odnose između aktera o čemu pričaju najvažniji akteri tih zbivanja kao što su Raw Power, Wretched, Negazione, CCM, Indigesti, Kina, Peggio Punx, Impact, Upset Noise

Udar groma 2017. realizira se uz potporu Ministarstva kulture RH i Grada Karlovca, Karlovačke pivovare, restorana Vami i udruge Infinitum.

Više o ovogodišnjem festivalskom izdanju potražite ovdje: http://bit.ly/2hQkjT6

Izvor/foto: Portal za mlade
Objavila: T.T.