GLOBAL BUBBLE PARADE NA DJEČJOJ BICIKLIJADI OZALJ 2017.

Nakon prošlogodišnjeg okupljanja na Starom gradu, u suradnji sa Društvom naša djeca koji organiziraju Dječju biciklijadu povodom Svjetskog dana sporta ovaj vikend, ponovo iz Ozlja u nedjelju 28.5. šaljemo poruku – uživanja u putovanju i druženju s najdražima.


Planirana ruta biciklijade je Ozalj-Gornje Pokupje-Zorkovac na Kupi-Trg-Ozalj.

Stajalište je na otočiću Šljunčare gdje će biti omogućen odmor i osvježenje. Osim poticanja češće fizičke aktivnosti djece, vidjet ćemo život na selu, polja i oranice, te Kupu koja nas prati  većim dijelom našeg putovanja.

Polazak iz Ozlja je u 15,00 sati - okupljalište je kod spomenika na Trgu braće Radić, a povratak je planiran oko 17,00 sati.

Važno: Molimo sudionike da sa sobom ponesu bočice vode ili soka! Mlađu djecu očekujemo u pratnji roditelja, a cijelu će skupinu biciklista pratiti policijska pratnja.

Dječju biciklijadu organizira DND Ozalj u suradnji sa ekipom iz Biciklističkog kluba Munjara Ozalj i ŠRD Ozalj, uz potporu Grada Ozlja.

Ove godine Dječja biciklijada dio je međunarodnog pokreta Global Bubble Parade 2017, koja okuplja sudionike iz 82 grada i 47 država.

Pozivamo sve zainteresirane za sudjelovanje da ponesu sa sobom pribor za puhanje balona od sapunice - zabavite se cijelim putem i od samog starta učinite ovu biciklijadu još zabavnijom.
Više detalja o Global Bubble Parade Ozalj  
Molimo prenesite vijest u zadanom mediju.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju.


SLUŽBA ZA INFORMACIJE
www.ozalj.hr

N.S.