Mjesec hrvatske knjige u Otočcu.

Obilježavanje Mjeseca hrvatske knjige trajat će do 15.11.2017. do kada će se posuđene knjige moći vraćati bez plaćanja zakasnine i do kada je omogućeno učlanjenje bez plaćanja članarine.


Mjesec hrvatske knjige u Narodnoj knjižnici Otočac obilježit će se nizom kulturnih događanja i aktivnosti. Obilježavanje te manifestacije počet će 16.10.2017. edukativnim programima i posjetima djece Dječjeg vrtića „Ciciban“ te učenika Osnovne škole Zrinskih i Frankopana iz Otočca.

Tom prigodom, 19.10. u 19 sati u knjižnici će se otvoriti retrospektivna i prodajna izložba slika domaćeg autora Mirka Tomaića.

Putopisno predavanje pod nazivom „Solidarity Walk 4km/h“ održat će Goran Blažević koji je iskustva sa svog petomjesečnog pješačenja od grada Petre u Jordanu do rodnog Umaga pretočio u knjigu naslova „Svilim“.

Predstavljanje knjige i predavanje Gorana Blaževića održat će se 31.10. u 19 sati.

Još jedno predavanje i to pod nazivom „Fizika nakon čuda 1905. godine“, upriličit će se u knjižnici, a održat će ga prof. Marko Grba 26.10.2017. u 14 sati.

Obilježavanje Mjeseca hrvatske knjige trajat će do 15.10.2017. do kada će se posuđene knjige moći vraćati bez plaćanja zakasnine i do kada je omogućeno učlanjenje bez plaćanja članarine.

Izvor/foto: Glas Gacke
Objavila: T.T.