Promocija "Malog DIP-ovog priručnika za mentore" u Rijeci.

Promociji će prisustvovati  doc.dr.sc. Nataša Vlah, socijalna pedagoginja, te voditeljice mentorskog programa, a cilj je informirati zajednicu o mogućnostima ovih najučinkovitih programa spriječavanja socijalne isključenosti. 


U petak, 13.10.2017. u 13 sati u prostorije Saveza udruga mladih Primorsko- goranske županije (Barčićeva ulica 11) u Rijeci, održat će se promocija “Malog DiP-ovog priručnika za mentore“.

Promociji će prisustvovati dr.sc. Nataša Vlah, doc., socijalna pedagoginja, te voditeljice mentorskog programa, a cilj je informirati zajednicu o mogućnostima ovih najučinkovitih programa spriječavanja socijalne isključenosti. 

Priručnik je do sada doživio nekoliko izmjena, ali se koristio samo u interne svrhe kao edukativni materijal za volontere, mentore našim korisnicima, mladima s teškoćama. 

Svojim prisustvom dat ćete priznanje Društvu za istraživanje i potporu za 4-godišnji rad s preko 50 volontera mentora koje su osposobili za rad s mladima s teškoćama, većinom studenata riječkog Sveučilišta. Oni su, dajući svoje slobodno vrijeme, ljubav i stručno znanje stečeno na studijima s kojih dolaze, omogućili da se provede ovaj specifični program te pomaknu granice socijalne uključenosti. 

Za sve dodatne informacije, obratite se putem e-maila info@dip.hr ili telefonski na broj 091 558 09 20

Izvor: DIP
Foto: DIP Facebook 
Objavila: T.T.