Radionice društvenog poduzetništva u Karlovcu.

Radionica je namjenjena mladim poduzetnicima početnicima, mladim osobama koje razvijaju poslovnu ideju/pothvat i spremni su zakoračiti u svijet poduzetništva.


Udruga Carpe Diem u suradnji s Teom Petričevićem, stručnjakom za društveno poduzetništvo i inovacije i direktorom ACT Grupe iz Čakovca, organizira radionice razvoja poslovnog modela (društveno) poduzetničkog pothvata.

Radionica će se odvijati u 2 bloka. Prvi blok održat će se 10.10.2017. od 10 do 17 sati, prilikom čega će sudionici učiti o (društvenom) poduzetništvu, raditi na skiciranju poslovnog modela i testiranju poslovnog modela (element problem-kupac). 

Do drugog bloka radionice, koja će se održati 2.11. od 10 do 17 sati, sudionici će biti obvezni testirati element poslovnog modela 'problem-kupac', a na radionici će raditi na revidiranju poslovnog modela, definiranju rješenja, kreiranju prototipa budućeg proizvoda, na pripremi za testiranje rješenja, metrici uspjeha, proizvodu s minimalnom funkcionalnošću i skaliranju poslovnog pothvata.

Obavezno je sudjelovanje na oba bloka radionice. Prijave na radionicu vrše se putem kratkog upitnika: http://bit.ly/2y1QhSw najkasnije do 8.10. u 12 sati. 

Broj sudionika je ograničen na 10 timova okupljenih oko jedne poduzetničke ideje. Maksimalan broj članova/ica tima koji mogu sudjelovati na radionici je tri. Radionica je namjenjena mladim poduzetnicima početnicima, mladim osobama koje razvijaju poslovnu ideju/pothvat i spremni su zakoračiti u svijet poduzetništva.

Radionica se održava u prostorima Centra za mlade Grabrik (Maksimilijana Vrhovca 13) u Karlovcu te su odličan uvod u partnerski projekt Most prema uspjehu Carpe Diema i udruge O.A.Z.A. iz Zagreba. Sudionici ove radionice imat će mogućnost prijavit se i na dodatne radionice koje će se provoditi u sklopu spomenutog projekta te nadopuniti svoje znanje i proširiti poslovne mogućnosti.

Izvor/foto: Portal za mlade 
Objavila: T.T.