Otvorene su prijave za Početni tečaj psihološke astrologije.

Pristup astrologiji s kojim ste se dosada imali prilike sresti nije ispunio vaša očekivanja? Smatrate kako je astrologija više od pukog predviđanja budućnosti i zanima vas kako je primijeniti u suvremenom društvu, u razrješavanju dilema s kojima se susreće moderni čovjek?


Otvorene su prijave za Početni tečaj psihološke astrologije koji će voditi poznata hrvatska psihološka astrologinja Karin Baloh Martić. Rok prijave za sudjelovanje na tečaju je 22. 11. 2017., a početak tečaja u četvrtak, 23. 11. 2017. u 18.30.

Početni tečaj psihološke astrologije namijenjen je onima koji se prvi put susreću s astrologijom, ali i onima koji nisu imali priliku sistematizirano usvajati astrološko znanje, osobito iz područja psihološke astrologije.

Početni tečaj psihološke astrologije obuhvaća:
  • uvod u astrologiju kao znanost i umjetnost
  • povijest astrologije
  • upoznavanje s osnovama natalne astrologije: znakovima Zodijaka, planetima Sunčevog sistema, planetarnim aspektima i astrološkim kućama
  • uvod u interpretaciju natalnog horoskopa
  • osnovno upoznavanje s vlastitim natalnim horoskopom i kako ga uklopiti u svakidašnju realnost
  • izračunavanje i ispis natalnog horoskopa
 
Tečaj je opsega 40 školskih sati, a održavat će se svaki drugi četvrtak po četiri školska sata od 18:30 do 21:45.

Cijena tečaja je 2.000,00 kn, a plaćanje u više rata je moguće.
 
Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 098 44 33 15 ili na mail astrodrom@gmail.com.
 

Kako ćete znati da su ovi tečajevi upravo ono što vam treba?

Pristup astrologiji s kojim ste se dosada imali prilike sresti nije ispunio vaša očekivanja. Smatrate kako je astrologija više od pukog predviđanja budućnosti i zanima vas kako je primijeniti u suvremenom društvu, u razrješavanju dilema s kojima se susreće moderni čovjek.

Razlika između tradicionalne i psihološke astrologije
Da ne zaboravimo, moderna, psihološka astrologija nastala je, izrasla i još uvijek je vezana za tradicionalnu astrologiju mada je fokus svog proučavanja okrenula unutarnjem svijetu pojedinca odnosno njegovoj psihi. Korištenjem mitologije i psihologije u svojim tumačenjima daje duboki uvid u dušu svakog od nas i pomaže nam da doživimo sebe u novoj, kvalitetnoj dimenziji.

Izvor: Astrodrom
Foto: Pixabay
Objavila: T.T.